Yhteydenotot ja lisätiedot medialle

Oulun Ultra Oy on vuonna 2018 perustettu oululainen lääkäriasema, joka on erikoistunut diagnostisiin ultraäänitutkimuksiin. Lääkäriasema aukesi tiistaina 13.11.2018. Yrityksen perustajat ovat lääketieteen tohtori, dosentti ja radiologian erikoislääkäri Mika Nevalainen ja radiologian erikoislääkäri Elias Vaattovaara. Oulun Ultran lääkäriasema sijaitsee Oulun keskustassa Hallituskadulla. Katso kaikki Oulun Ultran asiantuntijat.

Tavoitteenamme on:

  • tehdä ultraäänitutkimuksesta saavutettavaa ja ymmärrettävää
  • selkeyttää yksityisten lääkäripalveluiden hinnoittelua
  • tehdä paikallisuudesta yhteinen voimavara

Lue vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin ultraäänestä.

Perustajista

Mika Nevalainen on oululainen lääketieteen tohtori, dosentti ja radiologian erikoislääkäri. Nevalaisen erikoisosaamista ovat tuki- ja liikuntaelimistön alueet tutkimukset. Nevalaisella on kansainvälistä kokemusta Philadelphian Thomas Jeffersonin yliopistollisesta sairaalasta.

Elias Vaattovaara on oululainen radiologian erikoislääkäri, jonka erikoisalaa ovat vatsan alueen ultraäänitutkimukset. Vaattovaaralla on laaja kokemus yksityisen ja julkisen puolen päivystysradiologiasta.

Lue lehdistötiedotteet

Oululaisen lääkäriaseman Polvipäivä-tapahtuma levittää tietoa polven nivelrikosta

Lääkäriasema Oulun Ultra järjestää Polvipäivä-tapahtuman lauantaina 16.2. tiloissaan Hallituskadulla. Aseman lääkärit ja sonograaferit tekevät ilmaisia polven ultraäänitutkimuksia lauantaina klo 10–14. Kymmenen minuutin ajan voi varata Oulun Ultran nettisivuilla ti 12.2. klo 18.00 alkaen.

5.2.2019, OULU – Vapaa julkaistavaksi – Oululaisten lääkäreiden perustama ultraäänitutkimusasema Oulun Ultra Oy levittää tietoa polven nivelrikosta ja sen ennaltaehkäisystä Polvipäivä-tapahtumalla lauantaina 16.2. klo 10–14.

LT Mika Nevalainen, toinen Oulun Ultran perustajista, on tutkinut polven nivelrikon arvioimista ultraäänellä. Tutkimuksissa on käynyt ilmi, että nivelrikkomuutoksia voi havaita luotettavasti myös ultraäänellä.

“Polven nivelrikko on maailman yleisin nivelsairaus. Uusimpien tutkimusten mukaan ultraäänitutkimuksella voidaan luotettavasti arvioida mm. nivelrikon aiheuttamia muutoksia polvessa, luupiikkejä ja polven nesteilyä”, sanoo LT Mika Nevalainen.

“Polven nivelrikko on sairaus, jota voidaan ennaltaehkäistä tai hidastaa terveillä elintavoilla, liikkumisella ja ylipainoa välttämällä. Polvipäivän tarkoitus on saada meidät ajattelemaan hyvinvointiamme pitkällä aikavälillä”, sanoo LT Mika Nevalainen.

Polvipäivänä klo 10–14 Oulun Ultran lääkärit ja sonograaferit tekevät ilmaisia polven ultraäänitutkimuksia Oulun Ultran tiloissa. Tutkimukset on tarkoitettu kaikille, jotka kärsivät polvioireista. Aikoja on varattavissa yhteensä 20. Tasapuolisuuden nimissä aikoja voi varata vain Oulun Ultran nettiajanvarauksessa tiistaina 12.2. klo 18.00 alkaen. Ajat annetaan varausjärjestyksessä.

Lisätietoa tapahtumasta, hyödyllistä tietoa nivelrikosta sekä uusinta tutkimustietoa on osoitteessa oulunultra.fi/polvipaiva.

Yhteydenotot

media@oulunultra.fi

Lisätietoa Oulun Ultra Oy:sta

Oulun Ultra Oy on vuonna 2018 perustettu oululainen lääkäriasema, joka on erikoistunut diagnostisiin ultraäänitutkimuksiin. Yrityksen perustajat ovat lääketieteen tohtori Mika Nevalainen ja lääketieteen lisensiaatti Elias Vaattovaara. Oulun Ultran lääkäriasema sijaitsee Oulun keskustassa Hallituskadulla.

Uusi oululainen lääkäriasema avaa Oulun keskustassa

Ultraäänitutkimuksiin erikoistunut lääkäriasema Oulun Ultra avaa toimipisteen Hallituskadulla tiistaina marraskuun 13. päivä.

5.11.2018, OULU – Vapaa julkaistavaksi – Oululaisten lääkäreiden perustama ultraäänitutkimusasema Oulun Ultra Oy avaa ovensa Hallituskadulla ti 13.11. Vuonna 2018 aloittanut Oulun Ultra Oy erottuu muista keskustan asemista edullisilla hinnoilla, tutkimusten saavutettavuudella ja paikallisuudella. Yrityksen perustajat ovat lääketieteen tohtori Mika Nevalainen ja lääketieteen lisensiaatti Elias Vaattovaara.

“Ultraäänitutkimukset ovat turvallinen ja kivuton lääketieteellinen kuvantamismenetelmä. Haluamme levittää tietoa ja ymmärrystä sekä tehdä ultraäänitutkimuksista mahdollisimman saavutettavia”, sanoo toinen yrityksen perustajista, LT Mika Nevalainen.

Oulun Ultra keskittyy palvelemaan Oulun seudun ihmisiä ilta-aikaan. Lääkäriasema on auki tiistaisin ja torstaisin.

“Oulun seudun ihmiset ovat meille tuttuja. Mika on Jäälin omia poikia ja olemme molemmat valmistuneet Oulun yliopiston lääketieteellisestä tiedekunnasta. Paikallisuus ja jaetut arvot ovat meille yhteinen voimavara”, sanoo LL Elias Vaattovaara.

Ultraäänitutkimuksiin voi varata ajan osoitteessa oulunultra.fi. Käynnin hinta on 119 € lääkärin lähetteellä.

Yhteydenotot

media@oulunultra.fi

Lisätietoa Oulun Ultra Oy:sta

Oulun Ultra Oy on vuonna 2018 perustettu oululainen lääkäriasema, joka on erikoistunut diagnostisiin ultraäänitutkimuksiin. Yrityksen perustajat ovat lääketieteen tohtori Mika Nevalainen ja lääketieteen lisensiaatti Elias Vaattovaara. Oulun Ultran lääkäriasema sijaitsee Oulun keskustassa Hallituskadulla.

Aineistot medialle

Kuvat Lataa
Logot Lataa

Yhteydenotot

Sähköposti media@oulunultra.fi

 Sijainti