Oulun Ultran asiantuntijat

Oulun Ultran henkilökunta palvelee sinua ymmärryksellä ja ammattitaidolla. Tällä sivulla voit tutustua asiantuntijoihimme.

 • Mika Nevalainen

  Mika Nevalainen

  LT, dosentti, radiologian erikoislääkäri

  Mika Nevalainen on oululainen lääketieteen tohtori, dosentti ja radiologian erikoislääkäri. Nevalaisen erikoisosaamista ovat tuki- ja liikuntaelimistön alueen tutkimukset. Nevalaisella on kansainvälistä kokemusta Philadelphian Thomas Jeffersonin yliopistollisesta sairaalasta.

 • Elias Vaattovaara

  Elias Vaattovaara

  Radiologian erikoislääkäri

  Elias Vaattovaara on oululainen radiologian erikoislääkäri, jonka erikoisalaa ovat kaulan alueen ultraäänitutkimukset. Vaattovaaralla on laaja kokemus yksityisen ja julkisen puolen päivystysradiologiasta.

 • Jaana Nevalainen

  Jaana Nevalainen

  LT, dosentti, naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri

  Jaana Nevalainen on oululainen naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri. Hän on päätutkijana PEPPI-tutkimuksessa, jonka aiheena on raskauskomplikaatioiden varhainen tunnistaminen.

 • Anni Hyöky

  Anni Hyöky

  Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri

  Anni Hyökyllä on laaja-alaista osaamista ja monipuolista kokemusta, joka kattaa raskauden eri vaiheet ja haasteet.

 • Lauri Koponen

  Lauri Koponen

  Radiologian erikoislääkäri

  Lauri Koponen on radiologian erikoislääkäri, jonka erityisen mielenkiinnon kohteena ovat kaulan ja verisuonten ultraäänitutkimukset.

 • Ilkka Lindgren

  Ilkka Lindgren

  Radiologian erikoislääkäri

  Ilkka Lindgren on omien sanojensa mukaan paljasjalkainen oululainen. Radiologia kiinnostaa häntä ennen kaikkea nopeasti kehittyvänä erikoisalana.

 • Henrik Salminen

  Henrik Salminen

  Radiologian erikoislääkäri

  Henrik Salminen on avojalkainen oululainen. Hänen erityisosaamisalueitaan ovat kaulan ja verisuonten kuvantaminen sekä tuki- ja liikuntaelinten vammojen tutkiminen.

 • Susanna Savukoski

  Susanna Savukoski

  Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri

  Susanna Savukoski on monipuolinen osaaja, jonka erityinen mielenkiinnon kohde on lisääntymislääketiede.

 • Topi Turunen

  Topi Turunen

  Radiologian erikoislääkäri

  Topi Turunen on oululainen radiologian erikoislääkäri. Hänen erityisalaansa on tapaturmien ja muiden kiireellistä arviota vaativien asioiden kuvantamisdiagnostiikka.

 • Jouni Haverinen

  Jouni Haverinen

  Sonograaferi

  Jouni Haverisella on vankka kokemus nivelten ja vatsan alueen ultraäänitutkimuksista sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Jouni on osallistunut aktiivisesti tieteelliseen tutkimustyöhön lonkan ja polven ultraäänidiagnostiikan parissa.

 • Mikko Pakanen

  Mikko Pakanen

  Sonograaferi

  Mikko Pakanen on vatsan alueen ja nivelten ultraäänitutkimuksiin erikoistunut sonograaferi. Mikolla on lähes parinkymmenen vuoden kokemus diagnostisesta kuvantamisesta. Hän osallistuu aktiivisesti mm. ultraäänitoiminnan kehittämiseen ja toimii luennoitsijana niin kansainvälisesti kuin kansallisestikin.