Oulun Ultran henkilökunta palvelee sinua ymmärryksellä ja ammattitaidolla. Tällä sivulla voit tutustua asiantuntijoihimme.

Mika Nevalainen
Mika NevalainenLT, dosentti, radiologian erikoislääkäri
Mika Nevalainen on oululainen lääketieteen tohtori, dosentti ja radiologian erikoislääkäri. Nevalaisen erikoisosaamista ovat tuki- ja liikuntaelimistön alueen tutkimukset. Nevalaisella on kansainvälistä kokemusta Philadelphian Thomas Jeffersonin yliopistollisesta sairaalasta.
Elias Vaattovaara
Elias VaattovaaraRadiologian erikoislääkäri
Elias Vaattovaara on oululainen radiologian erikoislääkäri, jonka erikoisalaa ovat kaulan alueen ultraäänitutkimukset. Vaattovaaralla on laaja kokemus yksityisen ja julkisen puolen päivystysradiologiasta.
Hannele Laukkanen
Hannele LaukkanenLääketieteen lisensiaatti
Hannele Laukkanen on radiologiaan erikoistuva lääkäri. Hänen mielenkiinnon kohteenaan ovat erityisesti vatsan alueen ultraäänitutkimukset, joita hän on tehnyt laajasti niin yksityisen kuin julkisen terveydenhuollon puolella.
Jouni Haverinen
Jouni HaverinenSonograaferi
Jouni Haverisella on vankka kokemus nivelten ja vatsan alueen ultraäänitutkimuksista sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Jouni on osallistunut aktiivisesti tieteelliseen tutkimustyöhön lonkan ja polven ultraäänidiagnostiikan parissa.
Mikko Pakanen
Mikko PakanenSonograaferi
Mikko Pakanen on vatsan alueen ja nivelten ultraäänitutkimuksiin erikoistunut sonograaferi. Mikolla on lähes parinkymmenen vuoden kokemus diagnostisesta kuvantamisesta. Hän osallistuu aktiivisesti mm. ultraäänitoiminnan kehittämiseen ja toimii luennoitsijana niin kansainvälisesti kuin kansallisestikin.