Oulun Ultran henkilökunta palvelee sinua ymmärryksellä ja ammattitaidolla. Tällä sivulla voit tutustua asiantuntijoihimme.

Mika Nevalainen
Mika NevalainenLT, dosentti, radiologian erikoislääkäri
Mika Nevalainen on oululainen lääketieteen tohtori, dosentti ja radiologian erikoislääkäri. Nevalaisen erikoisosaamista ovat tuki- ja liikuntaelimistön alueen tutkimukset. Nevalaisella on kansainvälistä kokemusta Philadelphian Thomas Jeffersonin yliopistollisesta sairaalasta.
Elias Vaattovaara
Elias VaattovaaraRadiologian erikoislääkäri
Elias Vaattovaara on oululainen radiologian erikoislääkäri, jonka erikoisalaa ovat kaulan alueen ultraäänitutkimukset. Vaattovaaralla on laaja kokemus yksityisen ja julkisen puolen päivystysradiologiasta.
Jaana Nevalainen
Jaana NevalainenLT, dosentti, naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri
Jaana Nevalainen on oululainen naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri. Hän on päätutkijana PEPPI-tutkimuksessa, jonka aiheena on raskauskomplikaatioiden varhainen tunnistaminen.
Anni Hyöky
Anni HyökyNaistentautien ja synnytysten erikoislääkäri
Anni Hyökyllä on laaja-alaista osaamista ja monipuolista kokemusta, joka kattaa raskauden eri vaiheet ja haasteet.
Lauri Koponen
Lauri KoponenRadiologian erikoislääkäri
Lauri Koponen on radiologian erikoislääkäri, jonka erityisen mielenkiinnon kohteena ovat kaulan ja verisuonten ultraäänitutkimukset.
Ilkka Lindgren
Ilkka LindgrenRadiologian erikoislääkäri
Ilkka Lindgren on omien sanojensa mukaan paljasjalkainen oululainen. Radiologia kiinnostaa häntä ennen kaikkea nopeasti kehittyvänä erikoisalana.
Henrik Salminen
Henrik SalminenRadiologian erikoislääkäri
Henrik Salminen on avojalkainen oululainen. Hänen erityisosaamisalueitaan ovat kaulan ja verisuonten kuvantaminen sekä tuki- ja liikuntaelinten vammojen tutkiminen.
Susanne Savukoski
Susanne SavukoskiNaistentautien ja synnytysten erikoislääkäri
Susanne Savukoski on monipuolinen osaaja, jonka erityinen mielenkiinnon kohde on lisääntymislääketiede.
Topi Turunen
Topi TurunenRadiologian erikoislääkäri
Topi Turunen on oululainen radiologian erikoislääkäri. Hänen erityisalaansa on tapaturmien ja muiden kiireellistä arviota vaativien asioiden kuvantamisdiagnostiikka.
Jouni Haverinen
Jouni HaverinenSonograaferi
Jouni Haverisella on vankka kokemus nivelten ja vatsan alueen ultraäänitutkimuksista sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Jouni on osallistunut aktiivisesti tieteelliseen tutkimustyöhön lonkan ja polven ultraäänidiagnostiikan parissa.
Mikko Pakanen
Mikko PakanenSonograaferi
Mikko Pakanen on vatsan alueen ja nivelten ultraäänitutkimuksiin erikoistunut sonograaferi. Mikolla on lähes parinkymmenen vuoden kokemus diagnostisesta kuvantamisesta. Hän osallistuu aktiivisesti mm. ultraäänitoiminnan kehittämiseen ja toimii luennoitsijana niin kansainvälisesti kuin kansallisestikin.