Oulun Ultran henkilökunta palvelee sinua ymmärryksellä ja ammattitaidolla. Tällä sivulla voit tutustua asiantuntijoihimme.

Mika Nevalainen
Mika NevalainenLT, dosentti, radiologian erikoislääkäri
Mika Nevalainen on oululainen lääketieteen tohtori, dosentti ja radiologian erikoislääkäri. Nevalaisen erikoisosaamista ovat tuki- ja liikuntaelimistön alueen tutkimukset. Nevalaisella on kansainvälistä kokemusta Philadelphian Thomas Jeffersonin yliopistollisesta sairaalasta.
Elias Vaattovaara
Elias VaattovaaraRadiologian erikoislääkäri
Elias Vaattovaara on oululainen radiologian erikoislääkäri, jonka erikoisalaa ovat kaulan alueen ultraäänitutkimukset. Vaattovaaralla on laaja kokemus yksityisen ja julkisen puolen päivystysradiologiasta.
Hannele Laukkanen
Hannele LaukkanenRadiologian erikoislääkäri
Hannele Laukkanen on radiologian erikoislääkäri. Hänen mielenkiinnon kohteenaan ovat erityisesti vatsan ja rintojen alueen ultraäänitutkimukset, joita hän on tehnyt laajasti niin yksityisen kuin julkisen terveydenhuollon puolella.
Ilkka Lindgren
Ilkka LindgrenRadiologian erikoislääkäri
Ilkka Lindgren on omien sanojensa mukaan paljasjalkainen oululainen. Radiologia kiinnostaa häntä ennen kaikkea nopeasti kehittyvänä erikoisalana.
Henrik Salminen
Henrik SalminenLääketieteen lisensiaatti
Henrik Salminen on avojalkainen oululainen. Hänen erityisosaamisaluettaan on tuki- ja liikuntaelinten vammojen kuvantaminen.
Topi Turunen
Topi TurunenLääketieteen lisensiaatti
Topi Turusen erityisalaa on tapaturmien ja muiden kiireellistä hoitoa vaativien asioiden kuvantaminen. Hän on kerryttänyt oppiaan kansainvälisissä koulutustapahtumissa.
Jouni Haverinen
Jouni HaverinenSonograaferi
Jouni Haverisella on vankka kokemus nivelten ja vatsan alueen ultraäänitutkimuksista sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Jouni on osallistunut aktiivisesti tieteelliseen tutkimustyöhön lonkan ja polven ultraäänidiagnostiikan parissa.
Mikko Pakanen
Mikko PakanenSonograaferi
Mikko Pakanen on vatsan alueen ja nivelten ultraäänitutkimuksiin erikoistunut sonograaferi. Mikolla on lähes parinkymmenen vuoden kokemus diagnostisesta kuvantamisesta. Hän osallistuu aktiivisesti mm. ultraäänitoiminnan kehittämiseen ja toimii luennoitsijana niin kansainvälisesti kuin kansallisestikin.