Ultraäänitutkimusten hinnat

Ultraäänitutkimus Oulun Ultrassa maksaa 119 € /käynti, jos sinulla on lääkärin lähete (SV3-lomake). Hinta on sama kaikille tehtäville tutkimuksille. Ilman lähetettä käynnin hinta on 137 €.

  • 20 minuutin tutkimusaika

  • Ei toimistomaksua

  • Lääkärin lähetteellä tai ilman

Muiden palveluiden hinnat ultraäänitutkimuksen yhteydessä

  • Ohutneulanäyte ilman lääkärin lähetettä +112 €
  • Ohutneulanäyte lääkärin lähetteellä (SV3-lomake) +99 €
  • Nivelinjektio (esimerkiksi kortisonipistos) +99 €
  • Uudelleen annettava nivelinjektio ilman diagnostista ultraäänitutkimusta (esimerkiksi Oulun Ultrassa toisen tai kolmannen kerran annettava kortisonipistos) 119 € 

OHUTNEULANÄYTE: Mikko tulee lääkärin lähetteellä kaulan ultraäänitutkimukseen. Tutkimuksessa todetaan, että tarvitaan lisäksi ohutneulanäyte, jolle sovitaan erillinen näytteenottoaika. Tutkimusten kokonaishinnaksi tulee:
– ultraäänitutkimus lääkärin lähetteellä 119 €
– ohutneulanäyte 99 €
= 119 € + 99 € = 218 €

OHUTNEULANÄYTE: Tiina tulee ilman lääkärin lähetettä kaulan ultraäänitutkimukseen. Tutkimuksessa todetaan, että tarvitaan lisäksi ohutneulanäyte, jolle sovitaan erillinen näytteenottoaika. Tutkimusten kokonaishinnaksi tulee:
– ultraäänitutkimus ilman lääkärin lähetettä 137 €
– ohutneulanäyte 112 €
= 137 € + 112 € = 249 €

NIVELINJEKTIO: Mikael tulee ilman lääkärin lähetettä polven ultraäänitutkimukseen. Tutkimuksessa todetaan, että kortisonipistoksesta voi olla apua kivunlievitykseen. Nivelinjektio pystytään yleensä laittamaan samalla ajanvarauksella. Tutkimusten kokonaishinnaksi tulee:
– ultraäänitutkimus ilman lääkärin lähetettä 137 €
– nivelinjektio 99 €
= 137 € + 99 € = 236 €

UUDELLEEN ANNETTAVA NIVELINJEKTIO: Mikael on käynyt Oulun Ultrassa polven ultraäänitutkimuksessa ja hänelle on toukokuussa annettu nivelinjektio. Edellisen kerran yhteydessä on sovittu, että seuraava pistos annetaan elokuussa. Mikael soittaa Oulun Ultran ajanvaraukseen ja varaa erillisen ajan pelkkään nivelinjektioon. Kokonaishinnaksi tulee:
– uudelleen annettava nivelinjektio 119 €
= 119 €

Kela korvaa 18 euroa yksityisen terveydenhuollon ultraäänitutkimuksen kustannuksista. Kela-korvausta varten vaaditaan lääkärin lähete, SV3-lomake. Meillä on käytössä Kelan suorakorvausjärjestelmä. Lähetteellä tutkimuksen hinta on 119 €. Ilman lähetettä 119 € + 18 € = 137 €.

Jos haluat peruuttaa ajan, tee se mielellään viimeistään vuorokautta ennen varaamaasi aikaa. Pidätämme oikeuden veloittaa käyntimaksun peruuttamattomista ajoista.

Vatsan ultraäänien hinnat Oulussa

Haluatko varata ajan ultraäänitutkimukseen?

Oulun Ultra on erikoistunut ultraäänitutkimuksiin. Siksi tutkimuksemme ovat Oulun edullisimpia.

Varaa aika