Ultraäänitutkimusten hinnat

Diagnostinen ultraäänitutkimus erikoislääkärin vastaanotolla Oulun Ultrassa maksaa 159 € /käynti lääkärin lähetteellä tai ilman.

Raskausajan ultraäänitutkimus maksaa 129 €/käynti. Et tarvitse raskausajan ultraäänitutkimukseen lähetettä.

  • 15 minuutin tutkimusaika

  • Ei toimistomaksua

  • Sama hinta lääkärin lähetteellä tai ilman

Muiden palveluiden hinnat ultraäänitutkimuksen yhteydessä

  • Ohutneulanäyte +129 €
  • Nivelinjektio (esimerkiksi kortisonipistos) +99 €
  • Yksityisasiakkaalle uudelleen annettava nivelinjektio ilman diagnostista ultraäänitutkimusta (esimerkiksi Oulun Ultrassa toisen tai kolmannen kerran annettava kortisonipistos) 159 € 

OHUTNEULANÄYTE: Mikko tulee kaulan ultraäänitutkimukseen. Tutkimuksessa todetaan, että tarvitaan lisäksi ohutneulanäyte, jolle sovitaan erillinen näytteenottoaika. Tutkimusten kokonaishinnaksi tulee:
– ultraäänitutkimus erikoislääkärin vastaanotolla 159 €
– ohutneulanäyte 129 €
= 159 € + 129 € = 288 €

Ultraäänitutkimuksien ja ohutneulanäytteiden hinnat ovat samat tulitpa lääkärin lähetteellä tai ilman.

RASKAUSAJAN ULTRAÄÄNITUTKIMUS: Tiina tulee raskausajan ultraäänitutkimukseen. Tähän tutkimukseen ei tarvitse lähetettä. Käynnin kokonaishinta on
= 129 € (kun mukana on Kela-kortti)

NIVELINJEKTIO: Mikael tulee polven ultraäänitutkimukseen. Tutkimuksessa todetaan, että kortisonipistoksesta voi olla apua kivunlievitykseen. Nivelinjektio pystytään yleensä laittamaan samalla ajanvarauksella. Tutkimusten kokonaishinnaksi tulee:
– ultraäänitutkimus erikoislääkärin vastaanotolla 159 €
– nivelinjektio 99 €
= 159 € + 99 € = 258 €

UUDELLEEN ANNETTAVA NIVELINJEKTIO: Mikael on käynyt Oulun Ultrassa polven ultraäänitutkimuksessa ja hänelle on toukokuussa annettu nivelinjektio. Edellisen kerran yhteydessä on sovittu, että seuraava pistos annetaan elokuussa. Mikael soittaa Oulun Ultran ajanvaraukseen ja varaa erillisen ajan pelkkään nivelinjektioon. Kokonaishinnaksi tulee:
– uudelleen annettava nivelinjektio 159 €
= 159 €

Oulun Ultrassa on käytössä Kelan suorakorvausjärjestelmä. Hinnastossamme näkyvät hinnat ovat Kela-korvattuja hintoja, eli hintoja jotka maksat tutkimuksen jälkeen.

Kela korvaa 1.1.2023 alkaen 8 € lääkärin vastaanottokäynnistä. Olemme päivittäneet hintamme vastaamaan uusia Kela-korvausten tasoa.

Et tarvitse tutkimuksiin lääkärin lähetettä. Jos sinulla on lääkärin lähete, suosittelemme ottamaan sen mukaan tutkimuskäynnille.

Tutkimuksen hinta on sama tulitpa tutkimuksiin lääkärin lähetteellä tai ilman.

Jos haluat peruuttaa ajan, tee se mielellään viimeistään vuorokautta ennen varaamaasi aikaa. Pidätämme oikeuden veloittaa käyntimaksun peruuttamattomista ajoista.

Vatsan ultraäänien hinnat Oulussa

Haluatko varata ajan ultraäänitutkimukseen?

Oulun Ultra on erikoistunut ultraäänitutkimuksiin. Siksi tutkimuksemme ovat Oulun edullisimpia.