Nivelpistokset eli nivelinjektiot Oulussa

Hinta: 159 €

/

ti ja to

Oulun Ultrassa voit saada tulehdusta ja kipua lievittävän nivelpistoksen eli nivelinjektion. Nivelpistoksia on kahta päätyyppiä: kortisonipistoksia ja hyaluronaattipistoksia.

Nivelpistokset Oulun Ultrassa

Oulun Ultrassa voit saada tulehdusta ja kipua lievittävän nivelpistoksen eli nivelinjektion. Nivelpistoksia on kahta päätyyppiä: kortisonipistoksia ja hyaluronaattipistoksia. Oulun Ultran lääkäri auttaa sinua valitsemaan nivelpistoksen, joka sopii sinulle. Nivelpistos annetaan yleensä ultraäänitutkimuksen yhteydessä.

Nivelpistoksia annetaan näihin niveliin:

Nivelpistoksien eli nivelinjektioiden hinnat

Oulun Ultrassa nivelpistokset annetaan yleensä ultraäänitutkimuksen yhteydessä.

Nivelpistosten hintaesimerkit

NIVELINJEKTIO: Mikael tulee polven ultraäänitutkimukseen. Tutkimuksessa todetaan, että kortisonipistoksesta voi olla apua kivunlievitykseen. Nivelinjektio pystytään yleensä laittamaan samalla ajanvarauksella. Tutkimusten kokonaishinnaksi tulee:
– ultraäänitutkimus 159 €
– nivelinjektio 99 €
= 159 € + 99 € = 258 €

UUDELLEEN ANNETTAVA NIVELINJEKTIO: Mikael on käynyt Oulun Ultrassa polven ultraäänitutkimuksessa ja hänelle on toukokuussa annettu nivelinjektio. Edellisen kerran yhteydessä on sovittu, että seuraava pistos annetaan elokuussa. Mikael soittaa Oulun Ultran ajanvaraukseen ja varaa erillisen ajan pelkkään nivelinjektioon. Kokonaishinnaksi tulee:
– uudelleen annettava nivelinjektio 159 €
159 €

Voit tulla nivelpistoon lääkärin lähetteellä tai ilman. Lähete ei vaikuta nivelpistoksen hintaan.

Miten voin varata ajan nivelpistokseen?

Varaa aika nivelen ultraäänitutkimukseen Oulun Ultran ajanvarauksesta. Jos tutkimuksessa todetaan, että nivelpistoksesta voi olla hyötyä, se voidaan yleensä antaa samalla käyntikerralla.

Jos olet jo käynyt Oulun Ultrassa ultraäänitutkimuksessa, voit varata ajan pelkkään nivelpistokseen soittamalla Oulun Ultran ajanvaraukseen +358 400 292 848 lääkäriaseman aukioloaikana.

Nivelpistokseen valmistautuminen

Nivelpistokseen ei tarvitse valmistautua etukäteen.