Ohutneulanäytteet Oulussa

Hinta: 129 €

/

ti ja to

Oulun Ultrassa otetaan myös ohutneulanäytteitä. Näyte otetaan yleensä silloin kun ultraäänitutkimuksessa havaitaan jotain poikkeavaa, joka vaatii lisätutkimuksia.

Ohutneulanäytteet Oulun Ultrassa

Oulun Ultrassa otetaan myös ohutneulanäytteitä. Näyte otetaan yleensä silloin kun ultraäänitutkimuksessa havaitaan jotain poikkeavaa, joka vaatii lisätutkimuksia. Esimerkiksi kilpirauhasesta voidaan ottaa ohutneulanäyte, jolla arvioidaan kyhmyn hyvän- tai pahanlaatuisuutta. Ohutneulanäyte on lähes kivuton tutkimus. Näytteenottamiseen ei tarvitse valmistautua eikä se vaadi jälkihoitoa.

Ohutneulanäytteiden hinnat

Oulun Ultrassa ohutneulanäytteet otetaan ultraääniohjatusti, jolloin näyte saadaan halutusta paikasta. Hintaan kuuluu näytteen ottaminen sekä tulosten analysointi. Hinnat ovat samat riippumatta tuletko tutkimuksiin lääkärin lähetteellä tai ilman.

Ohutneulanäytteiden hintaesimerkit

OHUTNEULANÄYTE: Mikko tulee kaulan ultraäänitutkimukseen. Tutkimuksessa todetaan, että tarvitaan lisäksi ohutneulanäyte, jolle sovitaan erillinen näytteenottoaika. Tutkimusten kokonaishinnaksi tulee:

– ultraäänitutkimus 159 €

– ohutneulanäyte 129 €

= 159 € + 129 € = 288 €

Miten voin varata ajan ohutneulanäytteeseen?

Pelkkään ohutneulanäytteeseen ei voi varata aikaa. Näyte otetaan ultraäänitutkimuksen jälkeen, jos tutkimuksessa todetaan, että sille on tarvetta.

Ohutneulanäytteeseen valmistautuminen

Ohutneulanäytteeseen ei tarvitse valmistautua etukäteen. Jos sinulla on kysymyksiä tai huolia näytteen ottamiseen liittyen, voit keskustella niistä tutkivan lääkärin kanssa ennen näytteenottoa.