Kivesten ultraäänitutkimus Oulussa

Hinta: 159 €

/

ti ja to klo 16–19

Kivesten ultraäänitutkimus voidaan tehdä mm. silloin kun kiveksissä tuntuu kyhmy tai kipua. Ultraäänitutkimuksella voimme arvioida kyhmyjen luonnetta.

Kivesten ultraäänitutkimus

Kivesten ultraäänitutkimus voidaan tehdä mm. silloin kun kiveksissä tuntuu kyhmy tai kipua.

Ultraäänitutkimuksella voimme arvioida kyhmyjen luonnetta.
Kuuntele sivun sisältö:

Mitä kivesten ultraäänitutkimuksella voidaan tutkia

Miten pääsen tähän tutkimukseen?

Lääkärisi voi kirjoittaa sinulle lähetteen tutkimukseen. Oulun Ultrassa voit tulla ultraäänitutkimuksiin myös ilman lähetettä. Tutkimuksen hinta on sama tulitpa tutkimuksiin lähetteellä tai ilman.

Varaa aika kivesten ultraäänitutkimukseen

Kivesten ultraäänitutkimukseen valmistautuminen

Tutkimukseen ei yleensä tarvitse valmistautua etukäteen. Voit syödä ja juoda normaalisti tutkimuspäivänä.

kivesten ultraäänitutkimus
Kivesten ultraäänitutkimus on turvallinen tutkimusmentelmä.

Miten ultraäänitutkimus etenee?

Riisu raskaat päällysvaatteet ja pitkät housut pukuhuoneeseen. Lääkäri levittää kivesten alueelle geeliä, joka on välttämätöntä kuvantamisen vuoksi. Lääkäri kuljettaa ultraäänianturia kivesten alueella ja tutkii samalla näytöllä näkyvää kuvaa. Tutkimuksen aikana lääkäri kertoo havainnoistaan. Meillä Oulun Ultrassa voit myös kysyä mieleen nousevia kysymyksiä. Tutkimuksen jälkeen voit pyyhkiä ultraäänigeelit, pukeutua pukuhuoneessa ja siirtyä odotustilaan. Lääkäri kirjoittaa tutkimuksen tulokset, eli ultraäänilausunnon, jonka saat mukaasi vastaanotosta. Lausunnon saat yleensä noin kymmenessä minuutissa.

Ultraäänitutkimus ei ole vaarallinen eikä siitä aiheudu säteilyvaaraa. Kivesten ultraäänitutkimus ei myöskään aiheuta muutoksia siittiöissä.